jaykay

Senaste inläggen

Av Karlqvist - 20 augusti 2013 21:08

Idag har jag gjort någonting kul!


Vad kan det bli av detta?   

  

Cakepops!!! En sorts klubba som är som en kaka! Visst blev de fina!



 

 

Har inte provatsmakat än för jag och Edvin är så mätta, men det får bli morgondagens aktivitet efter jobbet! Nu ska jag se klart på Svenska Hollywoodfruar. Sedan ska jag lägga mig eftersom jag ska upp kl 04.45 imorgon. 


Må väl!

Josefin



Av Karlqvist - 20 augusti 2013 16:00

Tjenare!

Jag skulle vilja ta tillfället i akt och presentera mina nuvarande favoriter. På plats nummer ett hittar ni min älskade Marc by Marc Jacobs klocka. Bär den varje dag, den fungerar lika bra på fest som till vardags. För några dagar sedan fick min klocka en mycket god vän, också Marc by Marc Jacobs. Kan väl erkänna att jag för tillfället är ett stort fan av detta märke. Sist men inte minst mina nyinköpta bruna låga primeboots. Applåder till hon/han som designade denna sko! 

 

   

      

Nu skall jag ta en sovstund innan match, ha de fint!

Puss & kram 

johanna 

Av Karlqvist - 19 augusti 2013 21:31

Det är kul med svampplockning när man faktiskt hittar svamp! Tillräckligt till att göra en maträtt. Igår plockade jag och Edvin kantareller och idag har vi lagat: 

Spaghetti med kantareller, parmesan och rucola

Jag tycker inte om att ha i andra ingredienser som tar bort smaken från kantarellerna. Därför är detta ett recept där kantarellsmaken framhävs! Det blev supergott och det var enkelt. Här är receptet:

 

Ingredienser

400 g spaghetti 
400 g gula kantareller 
1 gul lök, finhackad 
vitlöksklyftor, tunt skivade 
2,5 dl matlagningsgrädde 
30 g rucolasallad 
1 dl nyriven parmesanost 
smör till stekning 
salt och svartpeppar

 

Gör så här

1. Koka spaghetti enligt anvisning på paketet och stek svampen i smör.

2. Lägg i lök och vitlök när svampens vätska nästan kokat bort och häll i grädde. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Blanda med nykokt spaghetti och vänd ner rucola.

3. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp på fat och strö över parmesanost och rivet citronskal. Avlsuta med att ringla över lite olivolja och dra några extra drag på pepparkvarnen.

 

Må gott!

Josefin

 


Presentation


Tjäna! Vi är ett syskonpar med skilda intressen. Helt enkelt kompletterar vi varandra!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards