Direktlänk till inlägg 1 september 2013
I tisdags började vi och idag blev vi klara! Jag ock Edvin har trendenligt lyckats få fram det som idag är grunden till världens lyx, surdegsbröd! Vi gjorde sudegen på rågmjöl, vatten och lite honung och förvarade den i skåpet över kylskåpet när den skulle surna till. Där var det varm och skönt för den. Själva surdegen luktar inte gott alls men brödet blev utöver det vanliga! GOTT!
Må väl!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|